Willem Heemskerk

Ik visualiseer ideeën tot de vorm die het nodig heeft. Treffend in beeld, met oog voor vorm en inhoud. Of het nu digitaal of geprint is, ik zorg voor authenticiteit, creativiteit en een mooie samenwerking.

Als kleine jongen van een jaar of vier leerde ik van mijn pake zeilschepen tekenen. Daar kwam meer bij kijken dan alleen het tekenen van het schip zelf. Zo leerde ik al vroeg te kijken hoe de zeilen moesten staan bij verschillende windrichtingen. Zo schetste ik modellen vanuit alle denkbare hoeken. Ik raakte steeds meer gepassioneerd en gedreven. Met de tijd werd mijn werk steeds gedetailleerder.

Details bepalen het geheel
en functioneren er van.

Nu, jaren later, na het afronden van de grafische vakschool en inmiddels een flinke dosis werkervaring kan ik wel zeggen dat de basis van destijds nog steeds mijn fundament is. Als freelance grafisch ontwerper maak ik heldere communicatieve beelden. Denk hierbij aan een ontwerp van een logo, advertentie, infographic, bedrijfsvisual of een brochure. Alles om jouw boodschap visueel te vertalen naar dat wat aansluit bij jouw doelgroep.

Wat mag ik voor je maken?

Grafisch

logo’s & huisstijlen
branding / merkidentiteit
brochures / dtp

Illustraties

puzzels
bedrijfswanden
infographics