Bedrijfspuzzel

Nesta Shipping

Voor Nesta Shipping tekende ik een op maat gemaakte bedrijfspuzzel, waarin alle facetten van de organisatie terug te zien zijn. Gedrukt op hoogwaardig puzzelkarton.

Het gehele bedrijf is in beeld. Van het werk binnenin het kantoor tot de werkplaats buiten, van de verschillende machines en producten, de schepen en het vrachtverkeer tot aan de bedrijvigheid in de directe omgeving: het zit er allemaal in. Zelfs de lievelingssnacks van het personeel zijn terug te vinden! Een geïllustreerde puzzel geeft een prachtig inkijkje in een bedrijf en is absoluut uniek, wat het uitermate geschikt maakt als relatiegeschenk of (onderdeel van een) kerstpakket. 

Raadselachtig

In de puzzel zitten letters verborgen. Wanneer je alle letters hebt verzameld én in de juiste volgorde hebt gezet, vormt deze zin het motto van Nesta Shipping. Dit maakt de puzzel nog specialer! Raad je het motto? Dan maak je kans op één van de mooie prijzen!

Bekijk hieronder the making of

Review

“Wij zijn erg tevreden met het ontwerp en het regelen van het drukwerk van onze puzzel. Het idee was om in een puzzel het gehele bedrijf met alle facetten eromheen op een humoristische manier te laten zien. Willem was gelijk enthousiast en heeft ons geholpen met het concreet maken van onze ideeën. Willem is gestart met een ruwe schets en langzamerhand, na overleg en sparring sessies is het ontwerp definitief geworden. Willem was erg kritisch bij het uitzoeken van een kwalitatief goede drukkerij voor het drukken van de puzzel. Hij heeft zelfs meerdere malen de puzzel zelf uitgeprobeerd na het ontvangen van een proefsessie. Het eindresultaat mag er zeker zijn na het deskundige werk van de enthousiaste en meedenkende Willem!”
Els van der Weide, Nesta Shipping