HKR 

kraanreparatie

De restyle van het logo verbeeld de koppeling tussen de kraan, sleutel en de plaats van reparatie.

Wrappers 

we are more than sign

Wrappers staat voor een complete restyling van interieur, auto’s en boten. De pay-off vormt samen met het beeldmerk de quote: ‘we are more than sign’.

Praktijk De Levensboom

Chinese geneeskunde  – acupunctuur

Het beeldmerk is een samenvoeging van een vingerafdruk en een eikenboom. Het slaat een verbinding tussen mens en natuur, identiteit en uniciteit.

Froonacker van de Witte 

assurantiën – risicobeheer

Een fusie van Assurantiebedrijf Froonacker en Van de Witte Assurantiën betekende een nieuw logo. Tussen deze namen staat het beeldmerk, een overeenkomst/ polis met een v voor akkoord. 

Hendrik van der Pol 

autorijschool

Het beeldmerk bestaat uit de initialen H en P gecombineerd met een versnellingspook.

De Bank 

aparthotel

De signatuur van het logo symboliseert de kwaliteit van het luxe en warme verblijf van dit aparthotel dat voelt als thuiskomen. 

Eettuin 

ùt ùs regio

Pluk en proef uit de botanische Eettuin, ùt ùs regio in Buitenpost, Friesland. De appel vormt de provincie Friesland, het vorkje de locatie pin. De robuuste vormen zorgen voor heldere communicatie en vertegenwoordigd de toegankelijkheid van de organistatie.

Niek Boes 

the ultimate experience

Stemkunstenaar Niek Boes is één van de meest verrassende en unieke showspektakels ter wereld. Het woordmerk verbeeld vanuit de speaker, de pay-off een geluidsgolf.

van de Witte

mode – wonen

Het beeldmerk is een gecombineerd symbool van de woning, locatie pin en de kledinghanger

Pedicure Spa  

Harlingen

Pedicure Spa verzorgt u een koninklijke behandeling. Het kroontje symboliseert luxe en comfort. De C en het kroontje vormen samen de voet. 

Vitaal en Gezond

praktijk voor orthomoleculaire therapie en trauma therapie

De letters V en G met het koppelteken vervaardigen het typografische chique embleem.

Wander 

bouw en onderhoud

Wander, brengt spijkers met hout bij elkander. Een vakman pur sang. De hamer en Wander zijn geïntegreerd en vormen samen het woordmerk.