Destin Travel

Vijf unieke reisspecialisten maken deel uit van de Destin Travel Group. Beleef een prachtige muziekreis of geniet van een luxe treinreis door de mooiste landen ter wereld. Ontdek een heel continent met een aircruise op een uitzonderlijk chique manier. Of laat u verrassen door een schitterende river- of zeecruise. Bij Destin Travel maakt u uw geheel verzorgde droomreis.

Voor Destin Travel verzorg ik ontwerpen voor al het denkbare drukwerk. Jaarlijks komen er verschillende brochures van alle labels uit. Wekelijks maken we advertenties voor in bekende landelijke kranten en produceren flyers, folders en minibrochures voor uitgelichte reizen. Van ansichtkaartjes, verzenddoosjes, menukaarten, excursiegidsen, routekaartjes tot online banners, ik maak het met liefde.

Brochures

Luxe reisbelevenissen

Ontwerp

Een wereld van symboliek

Voor ‘Air Cruise Around the World’ tekende ik een ontwerp dat aansluit bij de mystieke sfeer van deze wereldreis. De kleurrijke en decoratieve ornamenten staan symbool voor de culturen en achtergronden van de te bezoeken landen. Aansluitend vormen ze een eenheid als patroon dat verwerkt is door de gehele brochure.

Review

“Sinds 2015 werken wij intensief samen met Willem voor alle grafische vormgeving van Destin Travel. Willem is bijzonder creatief en weet iedere reis een aparte grafische ziel te geven. Hij schakelt snel en staat altijd voor ons klaar. Wij zijn zeer content met de samenwerking!”
Corstiaan van Pelt, Destin Travel