Zeerobben

Op dinsdag 23 augustus 1994 stapte ik voor het eerst het trainingsveld op van mijn nieuwe voetbalclub z.m.v.v Zeerobben, mijn eerste training als 5-jarig jongetje ging van start.

Naast het voetbal was ik al vroeg bezig met ontwerpen van aankondigen van wedstrijden, het maken van eigen teamlogo's met bijpassende aanvoerdersbanden, posters voor (kampioens)feestjes, inloopshirts, banners en advertenties voor on- en offline media.

In tussentijd rondde ik mijn grafische opleiding af en is het maken en verbeteren van de uitingen van deze voetbalclub altijd doorontwikkeld. Zo maakte ik in 2014 mijn eerste cover van de jaarlijkse presentatiegids en verzorgde de rest van de jaren ook de opmaak van het binnenwerk.

In de start van het nieuwe seizoen, begin september, lanceren voetbalclubs hun nieuwe presentatiegids. De editie 2018-2019 van Zeerobben is in de prijzen gevallen bij de Bond van Amateurverenigingen (BVA) voor de mooiste Presentatiegids.

In de loop der jaren heeft Willem voor onze club een geheel eigen(-wijze) stijl ontwikkeld voor veel van onze uitingen, zowel digitaal als ook in druk. Die stijl dekt de lading van onze club en laat precies zien wat we willen uitstralen. En dat onze jaarlijkse Presentatiegids juist door die uitstraling nu ook nog eens in de prijzen gevallen is, zien wij als een terechte beloning voor de consistente uitvoering van die bijzondere stijl. Wij zijn trots op onze club, trots op onze huisstijl en verguld met onze Presentatiegids.

Johannes Woudstra, voorzitter.


Presentatiegids

Website header &
Advertentie jeugd

Zeerobben 3
Ontwerp Logo & Poster