Creatie

Creatie & Beleving


De juiste visuele communicatie heeft geen uitleg nodig, dat spreekt voor zich. Als merk kun je niet zonder. Identiteit is cruciaal voor elk merk. Wat het medium ook is, online of offline, het draait om gevoel en beleving.

Alles begint met een idee voor een product of bedrijf. Aan de start van het visualiseren schets ik met potlood op papier verschillende ontwerpen. Ik maak zo beeldmerken/ logo’s en werk het vervolgens digitaal uit. Vertaal deze door naar een complete huisstijl. Denk hier aan; briefpapier en visitekaartjes, brochures, signing voor binnen- en buitenreclame, infographics en advertenties voor on- en offline media. Eigenlijk alles wat beeldend is en communiceert. Ook maak ik tekeningen, voor posters, boeken en brochures of gewoon voor op of aan de wand.

Inmiddels mag ik mezelf wel een vakidioot noemen. Onverstoord kan ik dagdelen zoeken naar de beste typografie, de mooiste kleur en de juiste verhoudingen en compositie. Ontwerpen is het ontstaan van een wereld op zich dat een eigen merk maakt, een eigen identiteit uitstraalt met zijn eigen beleving en sfeer. Dat communiceert. Ik maak dat door middel van creatieve en visuele oplossingen.


Wat mag ik voor je maken?

Branding


Visuele identiteit
Logo ontwerp
Huisstijl & POS materiaal
Concept & communicatie

Illustraties


Pentekeningen
Logo's & iconen
Infographics
Artwork

Ontwerp


Visuals
Drukwerk
On- en offline media
Signing